Jag gillar min hemsida

Jag hoppas att ni har det bra och att ni tycker det ska bli spännande att få läsa det här inlägget som kommer att handla om företaget Adsearch som har hjälpt mig med en hemsida i Göteborg

Jag hade länge letat efter något företag som skulle kunna göra en hemsida för att presentera mitt företag på nätet. Men sedan är det ju på det sättet att när man driver ett företag är det tusen saker att göra så jag liksom glömde av det här med hemsidan, det var annat som kom i vägen. En dag sa revisorn att det hade gått ner, försäljningen, det var röda siffror i Excel som gjorde mig bekymrad men precis i den vevan aktualiserades det här med Adsearch då även en vän till mig som också hon har ett företag berättade att hon fått en hemsida i Göteborg. Jag lyfte på luren och ringde Adsearch och inom några dagar hade även jag en hemsida i Göteborg. Tack vare detta har försäljningen ökat, nu syns jag på nätet och på grund av detta hittar många nya kunder till mitt företag. Utan Adsearch är det möjligt att jag hade gått i konkurs. Jag kan inte nog betona hur viktigt det är med en hemsida, jag tycker att det är något ni måste skaffa om ni inte redan har gjort det. Det gäller att hänga med i utvecklingen och jag märker att jag som är 40 inte är lika haj på det här med datorer och hemsidor som dem som är yngre. Det är i alla fall viktigt att förstå att det är otroligt viktigt att man skaffar en hemsida för idag är nätet den naturliga platsen att söka efter företag på. Behöver du en hemsida i Göteborg ska du utan att tveka låta Adsearch hjälpa dig.