Jag har skaffat solpaneler

Hej och god morgon på er allesammans. Jag har skrivit många inlägg om min husrenovering och jag har även nämnt för er att jag har skaffat solpaneler på taket. Ni är många som har blivit intresserade av att få veta mer om möjligheten till att få hjälp med lösningar inom solenergi här i Falköping, därför kommer jag att skriva ett inlägg om detta idag. 

Företaget som har möjlighet till att hjälpa er heter Solagenten AB. Jag hade länge funderat på att skaffa en solcellsanläggning med solpaneler på taket och jag hörde mig för ifall det var någon som hade skaffat detta och det var det. En kollega hade fått hjälp med det här några månader tidigare så det var han som gav mig tipset på det här företaget, så blev det då så att även jag kontaktade Solagenten AB och det visade sig vara en bra rekommendation. Solagenten AB arbetar med en helhetslösning vilket innebär att man som kund endast behöver anlita ett enda företag istället för flera, viket annars är rätt så vanligt att man måste göra. Solagenten AB tar hand om allt så det kan inte bli mer bekvämt än så ifall man funderar på solenergi i Falköping. Det gläder mig att ni överväger att skaffa er en sådan här bra och miljövänlig energilösning och jag tycker verkligen att ni som behöver den här hjälpen inom solenergi i Falköping ska ta och höra av er till Solagenten AB. Till att börja med kan ni gå in på deras hemsida för där finns det mer information och konatktuppgifter som kan vara bra att ha.